MH StylingMH Styling
Produkter
MH Styling
Du är här:  Hem » Villkor
Så fungerar Litter Kwitter

Litter Kwitter är ett revolutionerande träningsprogram som lär din katt att gå på en mänsklig toalett. Denna prisvinnande uppfinning är framtaget av veterinärer, uppfödare och experter på djurbeteende och utnyttjar kattens naturliga beteende. Litter Kwitter tränar din katt i 3 enkla steg för att du ska slippa använda kattlåda någonsin igen. Slipp kattsand på golvet, lukt, smuts och extra arbete.

Litter Kwitter ser ut som en kattlåda med tre insatser som passar på alla standardtillverkade toalettstolar. Du tränar din katt i 3 enkla steg så att den lär sig att använda din toalett för sina behov. När du köper Litter Kwitter får du en utförlig guide både på dvd och i pappersform där du enkelt lär dig hur du tränar din katt. Men för den nyfikna kan vi redan nu kortfattat berätta hur det fungerar

Litter Kwitter kommer med tre insatser i olika färger för att du successivt ska lära din katt att övergå ifrån kattlåda till toalett. Det röda lagret fyller hela ringen och är nästan precis som en vanlig kattlåda. Det oranga lagret har ett litet hål i mitten för att lära din katt att sitta på kanten och det gröna lagret har ett mycket större hål i mitten för att slutföra träningen. Här följer de enkla steg du utför med Litter Kwitter.

1. Röda Steget - Litter Kwittern med det röda lagret placeras först på golvet brevid toaletten och fylls med ett tunt lager kattsand för att visa din katt att detta är den nya lådan. När katten lärt sig detta placeras Litter Kwittern på toalettringen (Litter Kwitter passar alla standardtillverkade toalettstolar) så att din katt lär sig att göra sina behov där. Det röda lagret täcker fortfarande hela ringen och är fyllt med ett tunt lager kattsand. (Litter kwitter är mycket enkelt att ta av och på från din toalettstol)

1. Oranga Steget - När din katt vant sig vid det röda lagret är det dags att byta till det oranga lagret. Detta lager består av ett håll i mitten och hjälper din katt att lära sig att balansera på kanten av ringen för att göra sina behov i hålet av ringen. Runt omkring hålet finns fortfarande ett tunt lager kattsand för din katt att kratta i.

1. Gröna Steget - Det gröna lagret består av en liten grön ring med ett stort hål i mitten som ämnar att lära din katt att avvänja sig vid kattsanden. Det gröna lagret hjälper också till att anpassa din katt till den mindre balansyta som nu finns att stå på. Efter att din katt lärt sig detta steg kan du ta bort litter Kwitter från din toalettstol och din katt kommer nu enkelt och smidigt att använda toaletten för sina behov helt utan kattsand eller färgade träningsringar.

 
Din Varukorg
...är tom!
MH Styling
 
Information
MH Styling